Donald Tramp ima novi posao! Odelo zamenio za kecelju- "Ovo sam želeo celog života" (VIDEO)
Donald Tramp prži pomfrit, Foto: Printscreen/X/@realOscarRamos1

neočekivano

Donald Tramp ima novi posao! Odelo zamenio za kecelju- "Ovo sam želeo celog života" (VIDEO)

Tramp se oprobao kao majstor za pomfrit u Mekdonaldsu

Objavljeno:

Donald Tramp se opredelio za jednu od najpoznatijih američkih kompanija – Mekdonalds – da se predstavi u što boljem svetlu biračima u poslednjim danima svoje treće kandidature za Belu kuću.

Bivši predsednik svratio je u jednu od franšiza lanca brze hrane u Pensilvaniji tokom svoje nedeljne posete kroz Kejston Stejt, gde je zamenio sako za kecelju i pržio krompiriće.

Zatim je kupcima izdavao hranu, govoreći im da je sam napravio njihov obrok.

Prženje pomfrita u Mekdonaldsu je posao koji je potpredsednica Kamala Haris rekla da je obavljala kao mlada žena, i od tada je postao središnji deo priče o poreklu srednje klase, koju je ona učinila ključnom kao predsednički kandidat Demokratske stranke.

Trampova poseta restoranu je najnoviji pokušaj da poseje sumnju u priču svoje protivkandidatkinje.

„Tražim posao“, rekao je Tramp vlasniku Mekdonaldsa u Festervil-Trevuzu u nedelju. „Uvek sam želeo da radim u Mekdonaldsu, ali nikada nisam. Takmičim se sa nekim ko je rekao da je radio, ali se ispostavilo da je to potpuno lažna priča."

Nejasno je zašto se Tramp uhvatio baš za taj detalj iz biografije Kamale Haris i rada u Mekdonaldsu, ili zašto je ova poseta bila tako važna tokom jednog od nekoliko preostalih vikenda uoči dana izbora. Ali u nedavnim intervjuima, Tramp je ukazivao da mali detalj o prošlosti njegove rivalke ne treba olako odbacivati.

Tramp je takođe posetio Mekdonalds na početku svoje predsedničke kampanje, u istočnoj Palestini u Ohaju, nakon što je tamo voz koji je prevozio opasne hemikalije iskočio iz šina, što je izazvalo ozbiljnu krizu po javno zdravlje i životnu sredinu.

Tu se našalio sa ženom koja radi na kasi rekavši joj kako bolje poznaje meni Mekdonaldsa od nje, čak i od bilo kog od zaposlenih.

Inače, bivši predsednik je oduvek naglašavao svoj afinitet prema brzoj hrani iz Mekdonaldsa. „Bolje ti je da odeš tamo nego negde gde nemaš pojma odakle hrana dolazi.”

„Mislim da je ta hrana dobra. Mislim da sva ta mesta, Burger King, Mekdonalds, mogu da živim sa tim“, dodao je Tramp. „Pre neko veče sam jeo pohovanu piletinu iz Kentakija. Nije najgora stvar na svetu.”

Trampov zet, Džared Kušner, u svojoj autobiografiji je napisao kako je znao da se njegov tast izborio sa kovidom 19 kada je zatražio svoju omiljenu porudžbinu iz Mekdonalda.

Mekdonalds Big mek, filet-o-fiš, pomfrit i šejk od vanile“, zabeležio je Kušner.

Bonus video:

03:19

Evo šta je Donald Tramp obećao Ilon Masku ako postane predsednik

(Espreso / RTS / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.